Nivelul de gelozie

Gelozia este un sentiment complex dispus sa suspecteze rivalitatea sau infidelitatea. Uneori gelozia este o reactie naturala, alteori este greu de gestionat si devine o adevarata amenintare pentru sine si pentru cei din jur. Pentru a observa cat de gelosi sunteti puteti realiza teste de dragoste pentru a afla nivelul geloziei. Acestea se refera atat la gelozia naturala ce are la baza rivalitatea, cat si la cea irationala.

Gelozia naturala se poate asemana cu invidia. In schimb, gelozia irationala este mult mai variata. Testele de dragoste care trateaza aceste subiecte iau in calcul mai mult depistarea tratarii geloziei irationale. Aceasta este destructiva si poate avea la baza evenimente imaginate. De asemenea, aceasta poate duce la paranoia sau la o depresie cauzata de ideea de vina, culpa.

Testele de dragoste de acest fel sunt concepute in asa fel incat sa trateze sentimente si elemente fictive in asa fel incat participantii sa-si testeze trairile si emotiile. Daca doriti sa realizati acest gen de teste trebuie sa va pregatiti sufleteste. Daca sunteti persoane geloase, mai ales daca aveti tendinte de gelozie irationala, atunci anumite intrebari va vor stanjeni, deranja sau pune pe ganduri.

In astfel de cazuri, testele de dragoste de acest gen va pot furniza materiale pentru mai mult consum de sine. Va puteti simti amentintati emotional. De aceea, inainte sa realizati astfel de teste este bine sa realizati care este scopul testelor si, de asemenea, ca acestea va pot ajuta sa invatati tehnici noi pentru a tine sub control emotiile de acest gen. Astfel, aceste teste de dragoste pot deveni si exercitii pentru psihic.

In testele de dragoste de acest gen, principala preocupare este cea de a descoperi gelozia bazata pe o amenintare reala. Testele trateaza subiecte referitoare la furie si la controlul asupra furiei, la realizarea de lucruri nebunesti, la autoagresiune sau la acel tip de gelozie care nu preia controlul asupra actiunilor. Astfel, prin testele de acest gen puteti afla ce tip de gelozie traiti, la ce nivel si care este mmodul in care o puteti tine sub control.