Teste de dragoste de compatibilitate

In momentul in care vine vorba de relatii serioase si de lunga durata, oamenii se gandesc la potrivire si la compatibilitate. Toti isi doresc sa afle daca sunt potriviti pentru partener sau pentru partenera si toti isi doresc sa afle daca partenerul sau partenera sunt potriviti pentru ei. Fie ca este vorba de barbati, fie ca este vorba de femei, toti isi doresc sa vada nivelul de compatibilitate din relatie.

Unii spun ca testele de dragoste de compatibilitate sunt realizate doar pentru distractie. Insa, acest lucru este total fals. Datorita intrebarilor si a situatiilor prezentate in testele de dragoste de acest fel participantii pot analiza cu mai multa usurinta modul lor de a iubi, modul lor de a reactiona in anumite cazuri, dar si daca acestia, partenerul sau partenera lor traiesc acelasi gen de dragoste.

Indiferent de rezultatele testelor, acestea nu va vor spune daca partenerul/partenera ii iubeste sau nu. Ele vor spune numai daca persoanele sunt compatibile. Numai daca acestea sunt potrivite. Interpretarea vine din baza unor intrebari legate de convietuire, de lucruri care le plac celor doi parteneri si de personalitatea acestora. In acest ultim caz se ia in considerare comportamentul celori doi, atitudinile unuia vizavi de celalalt etc.

Unele teste de compatibilitate pot oferi informatii si cu privire la modul de iubire al celor doi. Chiar si acest lucru se refera la compatibilitate. Unii oameni se implica mai putin intr-o relatie si se gandesc numai la propria persoana, in timp ce altii sunt altruisti si prefera sa le faca pe plac partenerilor/partenerelor. De asemenea, unii iubesc mai pasional decat ceilalti, altii iubesc mai realistic.

Testele de compatibilitate ii pot ajuta pe participanti sa afle in ce categorie se situeaza si in ce categorie sunt situati si ceilalti. Interpretarea, dar si intrebarile si variantele de raspuns ii pot ajuta pe participanti sa inteleaga ce anume isi doresc dintr-o relatie si ce tip de persoane sunt potrivite pentru ei. In felul acesta, participantii stiu daca au facut sau nu alegerea corecta sau daca este cazul sa caute o persoana mai potrivita alaturi de care sa-si petreaca viata.